In je mooiste kostuum of mooiste gala jurk kerst vieren in Reedeurp. Ook dit jaar gaan we dat natuurlijk weer doen, maar dan wel met een extra en bijzonder tintje. Niet zomaar een kerstgala, maar een kerstgala “Bal Masqué”. Dit houdt nog steeds in dat je je mooiste kostuum/galajurk aantrekt, maar dit jaar met een masker op je gezicht. Zal jij iedereen nog herkennen? Wordt jij nog wel herkend? De mooiste outfits worden uiteraard weer beloond met zeer verrassende prijzen.

En… wie gaat jou ten dans vragen? Want de galajurken kunnen weer gaan zwieren op de dansvloer onder de vrolijke noten van de band “VIBE”. Ze zijn al extra aan het repeteren op menig kerstklassieker om dat heerlijke winterse gevoel te krijgen.

Ook zal er tussen de opgetuigde kerstbomen gedanst worden door alle dansmariekes. De Vlammen, Sterren, Vonkjes en Twinkels zullen om klokslag 22.00 uur hun kerstdans laten zien.

Tot op het kerstgala, Bal Masqué!