Nog een paar nachtjes slapen en dan is het weer zover, Midsummernight!
vrijdag avond trappen we af met de confetti rave! Dit wordt een chaos zoals je nog nooit meegemaakt hebt, Verwacht de gekste tunes, Opblaasdieren en een lawine aan confettie. Alles mag en kan deze avond. Deze avond begint al om 19:30, dus zorg dat je er optijd bij bent!

MSN advertentie vrijdag

zaterdag starten we om 13:30 uur. Met voor de kids leuke activiteiten zoals: schminken als jouw lievelingsdier, springkussen, stormbaan, poffertjes eten, kleuren en eind van de middag kinderdisco met optreden. Daarna starten we met het spel angry birds: vanaf 16 jaar, opgeven in team van 4 personen, kans dat je nat wordt maar geen zorgen, er is goede omkleedgelegenheid.

Eind van de middag zorgen de van Roonen zorgen weer voor een heerlijke maaltijd! Daarna is het tijd om je gekke beesten outfit aan te trekken en zoal om 20:00 de band waterproof shampoo starten. Dat beloofd een aardige beestenboel te worden. Toegang vanaf 18 jaar, of 16 jaar indien lid. Houd de komende de dagen de website en facebook in de gaten voor het laatste nieuws. Komt allen op de fiets in verband met de geringe parkeergelegenheid. Tot dan!

MSN advertentie zaterdag