Beste leden,

Deze week heeft u, of zal u namens de Reedeurpenarren een brief ontvangen met het volgende bericht:

Afgelopen jaar is kenbaar gemaakt dat we werken met een nieuw softwarepakket en we dit jaar willen starten met het innen van de contributie via automatische incasso. Aangezien jullie goedkeuring daarvoor nodig is wordt u gevraagd via deze link uw gegevens in te vullen en door middel van een handtekening van de persoon die de contributie betaalt de automatische incasso te bevestigen. Dit formulier moet met handtekening terug gestuurd worden naar Marieke de Wit via (marieke@reedeurp.nl). Het formulier MOET voor maandag 8 oktober ingevuld zijn en worden verstuurd.

Helaas blijkt de link in de brief niet bij iedereen te werken. Via de link in deze nieuwsbrief kunt u alsnog bij het formulier terecht komen. Excuses voor het ongemak.