Beste Reedeurpernarren!

Welkom bij de inschrijving voor Reedeurp Open! 13 oktober 2018 is het tijd voor een sportieve carnavalsactiviteit! Om 16:00 uur start de Reedeurp Open, een tennis- , squash- en darttournooi voor iedereen die zin heeft in wat actie! De grote finale is om 20.30 uur. Daarna gaan we een feestje bouwen!

Is tennis, squash of darten niet jouw ding? Dan ben je uiteraard welkom om een hapje mee te eten en deel te nemen aan het feest. Vergeet je ook hiervoor niet aan te melden! De strijd gaat plaatsvinden in Sportcentrum Midden Boskoop, Sportlaan 1. We hopen je daar te zien!

Dus schrijf je in via deze link

(let op! Alleen leden kunnen zich vanaf 29/09/18 inschrijven. De inschrijving wordt gesloten op Woensdag 10/10/2018 23:59. Vol=Vol! Je kan je maar 1 keer voor 1 onderdeel inschrijven. Dubbele of onvolledige inschrijvingen worden niet geaccepteerd en verwijderd)

Voor dringende vragen kan je contact opnemen via de mail met Daan: info@daanvl.nl